تولید سه هزار تن قارچ در چهارمحال و بختیاری طی 6 ماه نخست امسال

 ابراهیم شیرانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در سال گذشته پنج هزار و 600 تن قارچ در استان تولید شد که امسال با افزوده شدن دو واحد تولیدی هر کدام با ظرفیت 200 تن  پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری شش هزار تن قارچ در واحدهای فعال استان تولید شود.

وی افزود: در حال حاضر 150 کارگاه خانگی و 30 واحد صنعتی تولید قارچ در استان فعال است که در این واحدها و کارگاهها اشتغال 750 نفر به صورت مستقیم فراهم شده است.

شیرانی با اشاره به نیمه فعال بودن سه واحد تولید قارچ در استان، تصریح کرد: مسائل داخلی و نبود سرمایه در گردش، از عمده مشکلات این واحدها بوده که با برنامه‌ریزی های انجام شده، امید است هر چه سریع‌تر به چرخه تولید افزوده شوند.

وی با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری رتبه ششم کشوری را در تولید قارچ داراست، گفت: به دلیل مطلوب بودن کیفیت تولید قارچ، بیش از 70 درصد قارچ تولیدی استان به استان‌های هم‌جوار و دیگر استان‌‌ها از جمله فارس، کرمان و هرمزگان فرستاده می‌شود و مابقی برای نیاز مصرف مردم استان روانه بازار می‌شود.

شیرانی با اشاره به نبود تشکل بازاریابی در خصوص قارچ تولیدی استان، خاطرنشان کرد: این سازمان حمایت‌های لازم را از متقاضیان با اعطا تسهیلات انجام خواهد داد و برای ایجاد تشکل بازاریابی در حال پیگیری‌ است که باید بهره‌برداران در این زمینه، خود برای ایجاد تشکیل تشکل بازاریابی در استان همکاری کنند.

انتهای پیام

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجرا شده توسط: همیار وردپرس